Wat kan ik van een individueel coachingstraject verwachten?

In een serie van 6 tot 8 sessies, van ongeveer 1,5  uur krijg je inzicht in je eigen patronen en gereedschap om hier effectief mee om te gaan. Een deel van de tijd wordt besteed aan theorie en een deel bestaat uit het oefenen met behulp van paarden. Deze oefeningen helpen je de theorie beter te integreren, en meer inzicht te krijgen in jezelf en de effectiviteit van jouw handelen.

Paarden zijn experts in vaardigheden die nodig zijn om met elkaar om te gaan. Ze lezen lichaamstaal, de andere 90% van communicatie. Paarden zijn altijd in het nu, en zijn niet bezig met gisteren of morgen. Ze doen wat op dit moment nodig en goed voor ze is. Het natuurlijke kuddegedrag van paarden staat model voor effectieve communicatie, authentieke relaties, intuïtief leiderschap, en samen werken en leven gebaseerd op de unieke talenten en competenties van het individu.

In principe vormen deze 6 sessies een afgerond geheel, waarmee je het geleerde in de praktijk kunt toepassen. Na afloop bekijken we samen of je misschien nog behoefte hebt aan extra begeleiding. Ook ben je van harte welkom om later nog eens terug te komen voor een sessie om het geleerde op te frissen en/of je vaardigheden te verdiepen.
De sessies vinden plaats op een rustige locatie in Achterveld (provincie Utrecht).

Ook maatwerk is mogelijk. Samen met jou kijken we wat voor jou het beste past. 

Ervaring met paarden is voor deze coachingsvorm niet nodig. Het gaat hierbij ook niet om hoe je met een paard om moet gaan.